top of page
Er zijn steeds meer alleenstaanden in Nederland. Als de ontwikkelingen zich doorzetten zoals ze nu doen, dan woont in 2030 één op de vijf dertigers alleen. Wat betekent dat voor de voorzieningen voor alleenstaanden die er nu al zijn en straks eventueel nog komen? 
Voor NPO gemaakt.
Voor Felix Meritis heb ik een podcast over de etiquette van het daten anno nu gemaakt. Door online daten zijn de regels steeds meer gehusseld, omdat je van tevoren weinig van diegene weet waarmee je op date gaat. Mag je na een mislukte date dus iemand gewoon ghosten en wie betaalt de eerste rekening? Samen met o.a. een datingcoach ga ik op zoek naar antwoorden.
De podcast Twintigersdilemma is voor Felix Meritis gemaakt. 
Doordat er steeds meer droogte is in bepaalde Afrikaanse gebieden, drinken sommige Afrikanen maar een minimaal beetje water in dagen. Tijd voor een waterput. Studenten zetten zich daarom samen met Wim Hof in voor dit goede doel terwijl ze tegelijkertijd gerecruit werden voor topbedrijven in Nederland.
Voor nieuws.nl gemaakt.
Het aantal echtscheidingen stijgt al jaren (en door de corona-maatregelen misschien nog wel meer) en dus zijn er ook meer ondernemers die daarop inspringen om voorzieningen te creëren voor de de doelgroep 'gescheiden mensen'.
Voor NPO gemaakt.
bottom of page