Verschillende samenwerkende organisaties, waaronder Rijkswaterstaat, hebben speciale slimme verkeerslichten ontwikkeld, die voorrang moeten geven aan vrachtwagens. Dit is beter voor het milieu en voor de efficiency van het transport van Nederlandse vrachtwagens, want wij zijn natuurlijk een export-land! Hoe het werkt, zie je in de video.
Voor Rijkswaterstaat gemaakt.
Toen er corona uitbrak in Nederland, moesten veel ondernemers, die niet gewend waren thuis te werken, ineens de boel omgooien om binnenhuis verder te gaan.
Er waren een paar die zeer creatief waren. Ik maakte er een item over voor Stand van Nederland.
Voor NPO gemaakt.
Tijdens de coronacrisis hebben honderden mensen die elkaar niet kenden brieven met elkaar geschreven. Daar zijn zoveel openhartige brieven uit voortgekomen, die veel zeggen over deze periode, dat het Meertens Instituut ze graag in een tijdcapsule wil stoppen t/m 2027. Die wordt dan geopend om te kijken hoe we terugkijken op deze afgelopen jaren. Op het Brievenfestival werden de coronabrieven in de tijdcapsule gestopt en dichtgemaakt, terwijl er ondertussen allerlei activiteiten waren die met brieven schrijven te maken hadden. Zie hoe deze bijzondere dag voor iedereen was in bovenstaande video. 
Voor Schrijven naar de Toekomst gemaakt.
Één van de 11 video's voor een 'behind the scenes'-serie van de speelfilm De Veroordeling, die gaat over een bizarre moordzaak 20 jaar geleden in Nederland. Het is een speelfilm met echte elementen erin en hij is gebaseerd op feiten. Dat maakt het een unieke speelfilm en dus ook een bijzondere ‘behind the scenes’ om te maken, dat vroeg om een journalistieke benadering (en daar werd ik gebeld!) 
Voor BIND Film gemaakt.