Verschillende samenwerkende organisaties, waaronder Rijkswaterstaat, hebben speciale slimme verkeerslichten ontwikkeld, die voorrang moeten geven aan vrachtwagens. Dit is beter voor het milieu en voor de efficiency van het transport van Nederlandse vrachtwagens, want wij zijn natuurlijk een export-land! Hoe het werkt, zie je in de video.
Voor Rijkswaterstaat gemaakt.
Toen er corona uitbrak in Nederland, moesten veel ondernemers, die niet gewend waren thuis te werken, ineens de boel omgooien om binnenhuis verder te gaan.
Er waren een paar die zeer creatief waren. Ik maakte er een item over voor Stand van Nederland.
Voor NPO gemaakt.
Door de corona-maatregelen konden in de zomer van 2020 weinig mensen in het buitenland op vakantie, maar dat was niet zo erg voor ondernemers in Nederland die op de vakantieganger in eigen land insprongen. Ik sprak er een paar voor een item van Stand van Nederland.
Voor NPO gemaakt.
Één van de 11 video's voor een 'behind the scenes'-serie van de speelfilm De Veroordeling, die gaat over een bizarre moordzaak 20 jaar geleden in Nederland. Het is een speelfilm met echte elementen erin en hij is gebaseerd op feiten. Dat maakt het een unieke speelfilm en dus ook een bijzondere ‘behind the scenes’ om te maken, dat vroeg om een journalistieke benadering (en daar werd ik gebeld!) 
Voor BIND Film gemaakt.