top of page
Verschillende samenwerkende organisaties, waaronder Rijkswaterstaat, hebben speciale slimme verkeerslichten ontwikkeld, die voorrang moeten geven aan vrachtwagens. Dit is beter voor het milieu en voor de efficiency van het transport van Nederlandse vrachtwagens, want wij zijn natuurlijk een export-land! Hoe het werkt, zie je in de video.
Voor Rijkswaterstaat gemaakt.


productie, camera, interview en edit: Olga Verheijden
Door de corona-lockdown hebben ondernemers in de online seksindustrie het drukker dan ooit, er worden meer seksspeeltjes verkocht en ook het bezoek aan webcam-sites stijgt ongelofelijk. Ik sprak twee ondernemers in dit veld over wat dit betekent voor hen nu en wat ze leren hiervan voor de toekomst van hun bedrijf. 
Voor NPO gemaakt.

camera: Ruud Goeijenbier
interview: Olga Verheijden
productie:
Olga Verheijden
edit: Olga Verheijden
sound: Tom Verweij
Voor kunstbeurs en -expositie Unfair Amsterdam de artist profiles gemaakt van de 40 kunstenaars die zijn geselecteerd. Bebe is één van deze kunstenaars. Zij heeft een spannende familiegeschiedenis en haar kunst is daar ook op geïnspireerd. In deze video legt ze dit uit...
Voor Unfair Amsterdam gemaakt 

camera: Ruud Goeijenbier & Olga Verheijden
edit: Olga Verheijden
Één van de 11 video's voor een 'behind the scenes'-serie van de speelfilm De Veroordeling, die gaat over een bizarre moordzaak 20 jaar geleden in Nederland. Het is een speelfilm met echte elementen erin en hij is gebaseerd op feiten. Dat maakt het een unieke speelfilm en dus ook een bijzondere ‘behind the scenes’ om te maken, dat vroeg om een journalistieke benadering (en daar werd ik gebeld!) 
Voor BIND Film gemaakt. 


productie, camera, interview en edit: Olga Verheijden
bottom of page